Til salg

Der er i øjeblikket 3 kuld, hvoraf et af kuldene stadig ligger i reden.

Rex/Fransk vædder – 3 hunner 

Et kuld på tre søde unger, faren er min franske vædder Ole og mor er min sidste rex kanin Ghita. De tre hunner er født d. 26 marts og må hentes omkring d. 21 maj. Fordi de kun er tre har de fået en virkelig fin start på livet som store kaniner. De er søde, rolige og van til at blive taget op. Der er en hun i chinchilla og 2 i kappetegnet vildtgrå. De kan reserveres nu. Prisen er 275kr stk.

Rex/fransk vædder blandingen mener jeg selv er en god “race” til de som gerne vil en lidt aktiv kanin, som stadig er nem at gøre tam. Franske vædder kan godt være ret dovne, så er drømmen at gå en tur med sin kanin i en sele, kommer man nok lidt længere med de her unger! De vil blive mellemstore-store, forældrene er hver især fine i vægt for deres race. Ørerne vil blive ved med at stritte, tænker jeg!

Fransk vædder – kæmpe kuld på 11 unger

 

Torsdag 6. april kl. 12.06 startede fødslen af dette kæmpe kuld. Det er meget normalt at en unge eller to ikke klarer de første døgn, måske især når kuldet når over 8, men alle 11 har klaret den! Det er helt vildt! Uundgåeligt er nogle af dem mindre end de plejer at være i denne alder (Mor har jo kun 8 dievorter). Men de er begyndt at spise fast føde, og det har hjulpet! Alle ungerne er mega søde, der er vildtgrå, chinchilla, jerngrå og kappetegnet jerngrå. Mor er min franske vædder Birthe og far er Ole, også fransk vædder. De har begge en fin vægt, og tilmed flotte point fra udstilling, så de her unger skal nok blive store og præcis som vi gerne vil have klassiske franske væddere!

De er klar til et nyt hjem d. 1 April, ifølge kalenderen, men vi ser lige tiden an når nu de er så mange (De mindste skal muligvis lige have en uge mere).
Jeg har så småt åbnet for reservationerne nu, men det er stadig lidt svært at bestemme kønnene med sikkerhed. Men skriv, ring eller aftal en dag at se dem, så snakker vi om det. De er i hvert fald tosset søde. Prisen er 350kr stk.

Reklamer

Et svar til Til salg

  1. Tina .. siger:

    Sikke smukke franske bamser ❤ .. Mvh Tina Irene ..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s